ZBOG NJE ĆE SVI GLEDATI NOVI SPORT NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Se*si Brazilka će svima pomutiti um, a tek da vidite čime se bavi! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

 

Atraktivna dama voli izazove, dobru zabavu, ali najviše voli skejtbord.

Kunem vam se da ćete gledati ulični skejtbord u Tokiju iako možda niste ni znali da je to olimpijski sport. Razlog - vrela Brazilka Leticija Bufoni Silva (28) koja je 7. aprila 2021. postala državljanin Sjedinjenih Američkih Država.

Na svetu postoji bezbroj takmičarki u tom sportu, ali seksi i otkačena Leticija je po  svakom parametru neprikosnovena. U Japanu debituje na OI.

Bufonijeva drži rekord od pet zlatnih medalja na X igrama (kao i Elisa Stimer) koju će pokušaće da zaseni i osami se na vrhu posle povratka zbog teške povrede.

Osim u svetu sporta, Leticija je veoma popularna na društvenim mrežama. Njen Instagram profil ima 2,8 miliona pratilaca. Često je i na naslovnicama magazina, a na profilu, osim sportskog umeća, pokazuje atribute, tetovaže i da se ludo zabavlja.

Otac joj polomio prvi skejt

Bufoni je rođena u Sao Paulu, a u devetoj godini počela je da vozi skejt, a baka joj je dve godine kasnije kupila dasku od koje se nije odvajala.

- Odrastla sam na ulici baveći se sportom. Nismo imali računare, ni pametne telefone. Sva deca su počela da voze skejt, pa tako i ja. Tata mi je slomio dasku da više ne bih vozila jer sam bila u društvu momaka iz komšiluka, a on se ljutio na mene jer sam bila jedina devojka među njih 10 momaka. Rekao je:

-  Ne vozi više, nikad više!

Na kraju je, ipak, popustio.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading