LEPA KOŠARKAŠICA NEĆE NA IGRE! O njenim vrućim fotkama se priča, a sada je odustala od svega! (FOTO)
Tanjug/Ap

 Ovu informaciju saopštili su čelnici košarkaškog tima Australije, a razlog je niz incidenata u kojima je zvezda WNBA imala tokom trening kampa u Las Vegasu.

Još nije zvanično potvrđeno šta je uzrok ovako drastične odluke košarkaškog tima Australije, koji će na Olimpijske igre krenuti sa igračicom manje i to bez svoje glavne zvezde.

 

 

Spekuliše se da je došlo do fizičkog okršaja u kojem je učestvovala, a takođe je navodno je kršila protokol tima u Las Vegasu.

ESPN navodi da je Kembidž tokom jednog pripremnog meča imala fizički sukob, kao i žestoku verbalnu razmenu sa jednom protivničkom igračicom.

 

 

- San svakog sportiste je da igra na Olimpijskim igrama, gde treba da bude na svom mentalnom i fizičkom vrhuncu, a ja sam trenutno daleko od mesta gde treba da budem. Nije tajna da sam se u prošlosti borila sa svojim mentalnim problemima, a nedavno sam zaista bila zabrinuta zbog odlaska na Olimpijske igre i "balona". Nema porodice, prijatelja, navijača, nema podrške van mog tima. Iskreno, to je zastrašujuće za mene - saopštila je Liz Kembidž u svom saopštenju na Instagramu.

Kembidžova bi u Tokiju bila jedna od najprovokativnijih i najlepših sportistkinja, a poznata je u prošlosti i po provokativnim intervjuima i golim fotkama.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading