ONA MU JE NAJVEĆA INSPIRACIJA! Najbolji igrač Evropskog prvenstva krije atraktivnu suprugu od očiju javnosti!
Profimedia

 

Golman Đanluiđi Donaruma (22) najskuplji je i najtraženiji italijanski fudbaler. Nastavio je tradiciju sjajnih čuvara mreže s Apenina, a njegov rastanak s Milanom i akcije kontroverznog menadžera Mina Rajole mesecima su u žiži. Za Donarumin razvoj, sjajne partije i osvajanje EURO 2020, na kome je bio najbolji pojedinac i junak finala protiv Engleske kada je odbranio tri penala, zaslužan je i stabilan emotivni život sa suprugom Alesijom Elefante. Od prvog dana 2017. godine veza je bila savršena, kao iz snova.

Alesija ne krije da voli Đanluiđija, more, sunce i da se slika iako su u žutoj štampi često bili meta podsmeha zbog očigledne razlike u visini pošto je Donaruma dogurao do 196 centimetara.

Postoji situacija kada Alesija nešto neće odbiti, a to su putovanja. Obožava ih, a nju kamera. Ima bezbroj klikova na društvenim mrežama a fotografije su, po pravilu, sa raznih meridijana. Nikada ne kriju obostranu naklonost, a pratioci jedva čekaju slike s egzotičnih destinacija.

Đanluiđi zaslužuje poštovanje pošto je samo jednoj dami poklonio srce. On čuva mrežu, ona njega privijajući se uz biceps, jer samo do njega može da dosegne.

Portofino pre juga Italije

Iako je Đanluiđi rođen u Kastelamare di Stabija, u pokrajini Kampanja na krajnjem jugu Italije, porodica Donaruma ne obožava da letuje u Napulju i okolini. Njihov raj je mondensko letovalištu Portofino kraj Đenove, koje karakterišu živopisno obojene zgrade.

Miha ga lansirao u orbitu

Donaruma se na velikoj sceni pojavio zahvaljujući Siniši Mihajloviću koji mu je, kao trener Milana, 25. oktobra 2015. godine ukazao šansu u pobedi nad Sasuolom 2:1 na San Siru. Postao je najmlađi golman koji debitovao u Seriji A sa 16 godina 8 meseci. Zanimljivo, stariji brat Antonio bio je rezerva Đanaluiđiju u Milanu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading