TRENER BOLONJE ZAPLAKAO NAKON ŠTO JE ČUO VEST! Siniša Mihajlović postaje deda! Ćerka čeka dete sa fudbalerom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Trener Bolonje Siniša Mihajlović čuo je predivnu vest. Njegova mlađa ćerka Virdžinija nalazi se u drugom stanju, pa će srpski stručnjak uskoro postati deda.

Virdžinija je odlučila da na poseban način saopšti vest momku Alesandru Vogliaćiju, a nakon toga i tati Siniši, koji je zaplakao od sreće.

- Želimo nešto da vam otkrijemo! Dok već po ko zna koji put pišem ove reči o ovom video snimku, obuzela me jeza, najčarobniji drhtaji koje sam ikada osetila na svojoj koži. Jer se i dalje borim da verujem u to. Jer još uvek nisam sasvim shvatila da je najveći san koji smo sanjali, od prvog zajedničkog dana, sada stvarnost. Ali uvek sam znala da bi to bio ti, ljubavi moja - otac moje dece. Želeli smo te svom dušom i ne mogu ni da opišem koliku radost osećamo govoreći ti danas da ćemo postati mama i tata. Tako si malena u meni, ali si tako velika u našim srcima - napisala je Virdžinija u opisu snimka i otkrila da čekaju devojčicu.

 

 

Nešto kasnije oglasila se i njena starija sestra Viktorija koja se neizmerno raduje novom članu porodice.

- Kakva fantastična životna priča... - napisala je Viktorija uz fotku na kojoj ljubi napupeli stomak svoje mlađe sestre.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading