Partizan - Zvezda
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Juniori Partizana  poraženi su od BKK Radničkog rezultatom 71:74  na meču kvalifikacija za Jedinstvenu juniorsku ligu , čime su drugi krug kvalifikacija završili na trećem mestu i imaće još jednu šansu da se nađu u najvišem rangu, ako savladaju Zemun u predstojeću sredu.

PARTIZANOV POHOD KA ODBRANI TITULE ABA LIGE Crno-beli dočekuju Mornar na otvaranju nove sezone

Ipak, nije sve tako crno. Ovu godinu, Savo Drezgić započeo je igrajući za juniorski tim Partizana. I odmah na prvoj utakmici ostvario je rezultat koji se zaista retko viđa. Zabeležio je tripl-dabl sa čak 51 indeksnim poenom.

U susretu koji je Partizan ipak izgubio, Savo je imao moćnih 20 poena uz 14 asistencija i 17 skokova, što je vrlo impresivan skor čak i za juniorsku kategoriju.

DOUŽER O "GROBARIMA" Jokić je oduvek želeo da igra za ovakvu publiku

Prošle sezone, Željko Obradović uvrstio je Sava Drezgića u prvi tim, naglasivši da je reč o velikom talentu o kojem će navijači crno-belih tek pričati. Grobari su se obradovali i njegovim prvim poenima u dresu beogradskog kluba na Kupu Radivoja Koraća, a dobio je šansu i u završnici ABA lige.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading