DOVELI SMO U EKIPU SLOBODNOG IGRAČA Direktor Fenerbahčea prokomentarisao situaciju oko Madara
ABA liga/Dragana Stjepanović

Odlazak Jama Madara iz Partizana izazvao je pravu buru na evropskom košarkaškom tržištu. Izraelac je, mimo očekivanja i najava, napustio Beograd i zadružio opremu Fenerbahčea. Čitav posao nije se dopao crno-belima koji su rešili da prekinu svaki vid saradnje sa poznatim agentom - Miškom Ražnatovićem. 

Ipak, iz turskog kluba je stigao demanti da u transferu Jama Madara nema ništa "sporno". Generalni direktor Fenerbahčea Derja Janijer kaže da je sa pravne strane dolazak Izraelca čist, a da je uoči dogovora Dimitris Itudis razgovarao i sa Željkom Obradovićem. 

- Jam Madar je imao ugovor sa prethodnim klubom. Nama je ponuđen kao slobodan igrač. Trener Dimitris Itudis je direktno kontaktirao stratega crno-belih, Željka Obradovića. Nismo uradili ništa protivzakonito. Doveli smo u ekipu slobodnog igrača - rekao je Janijer. 

Jam Madar je samo jedno od pet novih igrača koji su ovog leta pojačali turskog velikana. Pored njega angažovani su i Sentrač Šanli, Nejtan Sastin, Arturs Žagars, ali i Raul Neto kojem je sezona neizvesna zbog povrede na Mundobasketu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading