REČ KAPITENA Marković: Očekuju nas zahtevne utakmice
FK Partizan

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Dansku na prvi meč protiv Nordsjelanda, koji će biti odigran sutra od 18.30 časova.

Partizan i Nordsjeland su igrali pre pet godina u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. "Crno-beli" su tada u prvom meču u gostima pobedili 2:1, a u revanšu je bilo 3:2 za Partizan.

"Sigurno je da nas očekuje jedna zahtevna utakmica. Mislim da su i oni dosta napredovali u odnosu na naše ranije mečeve, koje smo igrali  pret pet godina. Sigurno je da neće da bude lako, moramo da ostanemo koncentrisani fokusirani, pošto želimo da obezbedimo grupnu fazu LK", izjavio je Marković uoči odlaska u Dansku, preneo je zvanični sajt Partizana.
On je istakao da veruje da će igrači Partizana brzo da se prilagode na teren stadiona Farum Park, koji je kapaciteta 10.300 posetilaca.

Marković je zajedno sa Danilom Pantićem igrao pre pet godina na mečevima protiv Nordsjelanda.

"Mnogo je vremena prošlo od tih utakmica, sigurno je da neće biti slična utakmica. Znamo da su dobra ekipa, pošto imaju mlade i talentovane igrače. Sigurno je da neće da bude lako. Partizan od prvog minuta mora da igra pametno i da igra na rezultat: Utakmice u plej-ofu se igraju glavom
i ne smemo previše da se zaletimo, pošto imamo dva meča", naveo je Pantić.

Revanš meč između Partizana i Nordsjelanda je na programu 31. avgusta u Beogradu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading