Nemanja Nikolić
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Novi-stari napadač Partizana Nemanja Nikolić (30) kaže da neće dozvoliti da fudbaleri Zvezde "pucaju" po južnoj tribini!

Nikolić se 4. jula pridružio pripremama i timu trenera Igora Duljaja u Sloveniji.

Malo je nedostajalo da karijeru nastavi na Kipru, međutim nisu ispoštovali dogovor, kako je Nikolić otkrio, pa se na njegovu sreću vratio u Partizan.

Popularni Taki gostovao je u podkastu zvaničnog kanala FK Partizan, bez dlake na jeziku.

Voditelj ga je podsetio da je u martu Argentinac Vigo "pucao" ka južnoj tribini kada je postigao gol u petom minutu derbija, a Taki je bio zatečen.

- Naježio sam se kad si mi to rekao, bez ironije. Neprihvatljivo mi je da neko puca po jugu, po cenu kartona, po cenu toga da ćeš zaustaviti meč. Ne želim da vređam ili loše govorim o tom igraču, ponele su ga emocije, možda mu je neko rekao da tako treba. Ali, da sam ja bio akter tog meča, definitivno bih drugačije postupio od tadašnjih fudbalera Partizana. Čak i da sam bio na klupi. Što se mene tiče, za Partizan mogu da igraju samo pravi "grobari" - kaže Nikolić.

On je potom dodao da su Zvezda i Partizan dva univerzuma, različita mnogo, te rekao da mu je čudno što Aleksandar Stanojevič nije osvojio titulu.

- Partizan će se boriti za titulu, naravno. I da je klub u goroj poziciji, ja bih opet došao. Stanojević je osvojio 95 bodova i nije uzeo titulu pre dve godine, meni je to čudno. Nije na meni da sudim, ne želim da osporim drugu stranu, ali ne znam kad se to desilo zadnji put - zaključio je Nikolić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading