DONETA ODLUKA U HUMSKOJ Duljaj će ostati na klupi Partizana
Foto: Promo/FK Partizan

Rukovodstvo "parnog valjka" na čelu sa generalnim direktorom Milošem Vazurom obavilo je danas razgovor sa Igorem Duljajem (43) na kojem je dogovoreno da zajedničkim snagama krenu u narednu sezonu - saznaje Informer. 

"GROBARI" NA NOGAMA Ljubimac navijača posetio Humsku, na pomolu veliki povratak?

DONETA ODLUKA U HUMSKOJ Duljaj će ostati na klupi Partizana

FK Partizan

 

Kako oni prenose, sastanak sa trenerom je protekao jako dobro, napravljen je plan za letnji prelazni rok i program za naredni period, tako da ovog leta sigurno neće biti promene na klupi Partizana.

On je na 14 utakmica ostvario skor od šest pobeda, pet poraza i tri remija, a "parni valjak" je prvi put posle 33 godine završio sezonu na četvrtom mestu u Superligi.

- Preuzeo sam tim kada je bio drugi, a sezonu smo završili kao četvrti. Kada je ovaj klub u pitanju - sramota, jer treba uvek da se bori za titulu. I logično da će, neko ko ne zna s čim smo se suočavali, da uperi prvo prst u mene. Nemam taj problem, postoji i moj deo odgovornosti i rekao sam da, ako sam ja problem, to je najlakše da se reši. Posle razgovora sa upravom biće poznato u kom pravcu će ekipa da se razvija. Ako je to afirmacija mladih igrača, to mora jasno da se kaže. Ušao sam u sve ovo čistog srca i moj motiv nije finansijski, jer ne živim od plate koju dobijam u Humskoj. Samo želim da bar delić onoga što sam dobio kroz karijeru vratim mom Partizanu - rekao je nedavno Duljaj.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading