Filip Đurđević
Foto: EPA/EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Najbolji strelac Superlige u sezoni 2016/17. sa 24 gola trenutno je fudbaler Sportinga iz Hihona sa kojim ima ugovor do 2027. godine.

Pričalo se nedavno da je Đurđević na pragu prelaska u meksičku Santos Lagunu, koja ima iste vlasnike kao Sporting, ali od tog posla na kraju nije bilo ništa. Kako saznaje Informer, Đurđević je danas posetio Humsku, gde je razgovarao sa generalnim direktorom Partizana Milošem Vazurom. 

- Uroš Đurđević je uvek rado viđen gost na stadionu Partizana, neko ko je ostavio trag u Partizanu u sezoni kada smo osvojili titulu i Kup. On ima ugovor sa klubom do 2027. godine, tako da je opcija pozajmica. Razgovarali smo, videćemo - rekao je Vazura za Informer. 

Filip Đurđević

EPA/SRDJAN SUKI

 

POVRATAK REALNA OPCIJA Leo želi da se vrati u Barselonu, voleo bih da ga vidim tamo

Uroš Đurđević je u karijeri nastupao za Rad, Vitese, Palermo, Partizan, Olimpijakos i Sporting iz Hihona za koji igra od 2018. godine. Reprezentativac je Crne Gore od 2021. godine, ali na 10 mečeva za nacionalni tim nije postigao gol.

Njegov prethodni boravak u Partizanu bio je uspešan i za njega i za klub jer je na 45 utakmica za "parni valjak" postigao čak 35 golova uz šest asistencija i bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje duple krune 2017. godine. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading