VERUJE U PARTIZAN Rikardo: Moramo da pobedimo sve do kraja
Foto: Promo/FK Partizan

Partizan je sinoć na svom terenu pobedio Novi Pazar 2:0 u 34. kolu SLS. Na ovom meču u listu strelaca upisao se i Gomeš, koji je postigao 27. gol u dresu Partizana ove sezone u svim takmičenjima. 

"Posle jednog teškog perioda kada radite jako i pobedite, onda vas to motiviše da nastavite dalje i date sve od sebe da pobedite ove preostale tri utakmice. A onda ćemo na kraju videti gde smo", rekao je Gomeš, saopšteno je iz Partizana.

Gomeš se upisao u strelce u finišu meča posle akcije Janka Jevremovića i Fusenija Dijabatea.

"Dijabate je bio u poziciji da šutira, ali mi je dodao dobar pas što je rezultiralo pogotkom. A Janko odlično radi preko nedelje i kada radite tako, i on i ostala deca, onda vidite kako se to 'otvori' u igri", naveo je napadač Partizana.

PRVENAC POSVETIO ŽRTVAMA Dao gol za Partizan, pa rasplakao celu Srbiju

Gomeš je priznao da su se crno-beli malo mučili na meču sa Novim Pazarom.

"Dali smo gol rano i onda, čak i ako ne želite da je tako, malo ste relaksirani. Imali smo mnogo sličih utakmica ove sezone i znamo da ne smemo da budemo relaksirani ni malo, ni minut, ni sekund! Moramo da odmah postignemo drugi gol, jer u suprotnom - to zna da bude opasno posle", istakao je Gomeš.

Partizan se nalazi na četvrtom mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 64 boda. Do kraja sezone ostalo je da odigraju još tri kola.

"M moramo da se fokusiramo samo na nas i kada to uradimo - pobedimo. Tako je i sa ove tri preostale utakmice", zaključio je Gomeš.
Partizan će u narednom kolu u nedelju na svom terenu igrati sa Radničkim iz Kragujevca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading