NIŽU SE LOŠE VESTI ZA PARTIZAN Španci likuju zbog problema crno-belih
Foto: Alo/Alo!/Marko Metlaš

Košarkaši Partizana i Real Madrida igraju majstoricu plej-ofa Evrolige 10. maja, posle koje će biti poznato ko će se plasirati na fajnal-for.

Dok se čeka meč odluke, španski mediji se bave naglim nagomilanim problemima koji su zadesili tabor crno-belih u poslednje vreme.

- Za beogradski Partizan ne prestaju da se nižu loše vesti ovog vikenda - uvodna je rečenica madridskog dnevnika.

"As" zatim precizira Partizanove "poteškoće".

- Prvo, ekipa je pretrpela dva poraza od Reala na svom terenu i tako izgubila prednost u plej-of seriji. Dalje, pre drugog meča Aleksa Avramović je povredio ruku, i tako oslabljeni moraće na terenu rivala da igraju za svoj prvi fajnal-for posle 13 godina.

NIŽU SE LOŠE VESTI ZA PARTIZAN Španci likuju zbog problema crno-belih

Alo!/Marko Metlaš

 

 

Ni to nije sve, "As" prenosi i vest da crno-beli drugu sezonu zaredom neće igrati domaće takmičenje zbog administrativne greške kluba prilikom prijavljivanja za KLS.

- Dedlajn je bio 24. aprila, Partizan je predao dokumentaciju pet dana kasnije zbog čega mu je onemogućeno da se takmiči - prenosi madridski list vest koja je naišla na priličan odjek u košarkaškoj javnosti u Srbiji.

Ovako sabrani na jednom mestu, Partizanovi "problemi" na prvi pogled nekome zaista mogu delovati zabrinjavajuće pred meč odluke, međutim jasna je i intencija autora teksta da ih preuveliča sa željom da se, valjda, podigne borbeni moral Realu pred bitku koja sledi.

Na kraju, nisu zaboravili Španci da pomenu i jednu dobru vest po Partizan u moru loših poslednjih dana - povratak Kevina Pantera za peti meč serije.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading