OVAJ DETALJ JE PRESUDIO Obradović objasnio zašto je Partizan izgubio, pa jednom rečenicom oduševio navijače
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!


Košarkaši Partizana poraženi su večeras u Beogradu od ekipe Reala 85:78 u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige. Real je izjednačio na 2:2 u seriji, koja se igra na tri pobede.

- Čestitke Realu na pobedi. Presudio je na kraju jedan skok Valtera Tavaresa i koš uz faul, ali i pored toga smo imali dva otvorena šuta posle toga i nismo ih pogodili - rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Osvrnuo se Obradović i na tragediju koja je uzdrmala Srbiju i navijače.

- Hvala navijačima što su došli u ogromnom broju i pored velike tragedije koja je pogodila naš narod. Možemo samo da im obećamo da ćemo učiniti sve da se što bolje spremimo za majstoricu - dodao je trener Partizana.

OVAJ DETALJ JE PRESUDIO Obradović objasnio zašto je Partizan izgubio, pa jednom rečenicom oduševio navijače

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

On je istakao da nema dilemu kako njegovi izabranici moraju da igraju u sredu.

- Analiziraćemo i videti gde smo sve grešili, a morali smo da budemo pametniji u mnogo situacija. Sve će se u Madridu svesti na naš šut, jer oni igraju zonu i mi ćemo biti sami mnogo puta, ako budemo pogađali iz otvorenih pozicija, imamo velike šanse da pobedimo - zaključio je Obradović.

Peta, odlučujuća utakmica na programu je 10. maja od 21 sat u Madridu.

Pobednik serije će u polufinalu Fajnal fora, koji je na programu od 19. do 21. maja u Kaunasu, igrati protiv Barselone koja je u četvrtfinalu eliminisala Žalgiris.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.      

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading