POZNATI ARBITRI ZA ČETVRTI MEČ REALA I PARTIZANA Sudili su u Madridu, a sada će i u Beogradu
Foto: Alo/Alo, Marko Metlaš

Arbitri će biti Gitis Vilijus, Robert Lotermoser i Karmelo Paterniko. Inače, Lotermoser i Vilijus su sudili prvi meč u Madridu, na kom je Partizan trijumfovao sa 89:87, pa se navijači crno-belih nadaju da će im i ovaj put biti taličan tandem. 

Košarkaši Partizana nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman na finalni turnir Evrolige, a novu šansu imaće u četvrtak kada će u beogradskoj Areni biti odigran četvrti meč četvrtfinalne serije. Groznica za kartama se podrazumeva.

PARTIZAN POKRADEN PROTIV REALA Sudije unakazile crno-bele, ovo je dokaz (FOTO)

Karte za treću utakmicu planule su vrlo brzo i samo su najvećni srećnici uspeli da ih nabave za utakmicu broj tri. Oni koji su propustili meč u utorak imaće šansu da se nađu u Areni za utakmicu broj četiri, a prodaja ulaznica za ovaj meč počela je u sredu od 10:00.

Za razliku od prethodnog puta, one će se prodavati isključivo na stadionu Partizana od 10.00 časova - saopštio je portparol crno-belih neposredno posle treće utakmice sa Realom. Podsetimo, prethodni put karte su se prodavale na blagajnama Arene i šoping centra “Stadion” i mnogi navijači su ostali uskraćeni vrednog parčeta papira zbog tehničkih problema i pada sistema. Četvrta utakmica između Partizana i Reala na progamu je u četvrtak od 20:30 časova.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading