NESTVARNE SCENE Navijači Reala pobesneli zbog Egzuma, pa poručili: Napred Crvena zvezda (FOTO)
KK Partizan

 

Košarkaši Partizana su na pragu prolaska na fajnal for Evrolige u Kaunasu, pošto imaju kapitalnu prednost od 2:0 u pobedama protiv Reala iz Madrida, dok se i sama serija sada preselila u Beograd. Crno-beli svoju prvu meč loptu imaju u utorak, 2. maja, s početkom od 20.30 u Areni.

Partizan je uveliko rasprodao svoju Arenu, prava ludnica se sprema za Real koji će gostovati kako zbog rivalstva, tako i zbog tuče koja se desila u četvrtak tokom druge utakmice. Nekoliko igrača je dobilo kazne, između ostalih i Geršon Jabusele koji je načinio pravi uličarski zahvat na Danteu Eksumu kog je i povredio.

Odmah posle utakmcie su tvrdnje bile veoma strašne, govorilo se o pucanju tetive, ozbiljnoj povredi, međutim, Dante je trenirao sa ekipom i prema rečima Željka Obradovića, on će biti spreman za meč u utorak.

Ovo je u ogromnoj meri iznerviralo navijače iz Španije, koji smatraju da je Eksum lažirao povredu kako bi prošao bez kazne. Njihova mržnja i bes odlaze i do te mere, da je jedan Španac otvoreno poželeo sreću Crvenoj zvezdi pred borbu u ABA ligi i Superligi Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading