ŠPANCI OTPISALI CRNO-BELE Tekst koji se Željku i "grobarima" neće svideti pred ključne borbe za Top 8
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Partizan je nadomak top 8 Evrolige, drži sve u svojim rukama i kalkulacije su jasne. U zavisnosti od rezultata može da završi između petog i osmog mesta, doduše najrealnije je da bude sedmi, ali svašta može da se dogodi u preostala dva kola. Za to vreme španski "AS" napravio je svoje kalkulacije i praktično otpisao crno-bele u četvrtfinalu!

Novinar Hose Ignasio Pinilja napisao je tekst pod naslovom -Real i Barselona osuđeni su na međusobni duel u polufinalu Evrolige. Na taj način je on već eliminisao tim Željka Obradovića. Da dodatno pojasnimo situaciju, ako bi takmičenje završio na šestom ili sedmom mestu srpski tim bi u četvrtfinalu igrao sa drugim ili trećim timom, a na tim pozicijama trenutno su dva španska kluba.

ŠPANCI OTPISALI CRNO-BELE Tekst koji se Željku i

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

MORAĆE DA SNOSI POSLEDICE NBA liga suspendovala Janisa Adetokumba

Ako bude sedmi, igraće sa drugim, ako bude šesti sa trećim, ako se poklope rezultati i bude peti, igrao bi sa četvrtim, a eventualni pad na osmu poziciju doneo bi duel sa prvim timom u top8.

-Fajnal-for se igra u Litvaniji i ako stanje na tabeli ostane ovako, Real i Barsa će igrati u polufinalu - navodi se u tekstu.

ŠPANCI OTPISALI CRNO-BELE Tekst koji se Željku i

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Potom je spomenuo i srpski tim koji je trenutno sedmi na tabeli, ima pobedu manje od petoplasiranog Makabija i slabiji međusobni skor od Fenerbahčea.

 -Ako bi se sezona danas završila u četvrtfinalu bi igrali Real i Partizan, tri pobede neophodne su za prolaz dalje. Partizan je žestoko napredovao u poslednje vreme, od decembra ima 74 odsto uspešnosti, igra pod komandom Obradovića i pred 20.000 ljudi u Areni, dok je Fener u slobodnom padu. Poklon koji čeka španske timove je taj što će onda u polufinalu igrati jedni protiv drugog. Ove sezone odigrali su četiri meča i oba tima imaju po dve pobede -zaključuje se u tekstu. 

Španski list je već "odabrao" i učesnike fajnal-fora, doduše dva od četiri tima. Partizan čeka "overu" prolaza, a onda će imati priliku da pokvari kalkulacije koje stižu sa Pirineja... Podsetimo, Željkov tim je u prethodnih nedelju dana igrao protiv oba španska kluba, namučio je Barselonu i pobedio je Real. 

 

 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading