OVO ŠTO SU NAVIJAČI URADILI JE NEVEROVATNO Partizan upisao veliku pobedu, Obradović otkrio šta je presudilo
Foto: Tanjug/TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Košarkaši Partizana ostvarili su veliku pobedu u Bolonji savladavši Virtus rezultatom 88:79 u 27. kolu Evrolige.

Željko Obradović je bio oduševljen pobedom, a posebno atmosferom.

- Košarci su potrebe ovakve utakmice i sa ovakvom atmosferom. Ovo što su uradili navijači Virtusa i Partizana je nešto nevoerovatno i sjajno za Evroligu. Mi uvek u Beogradu imamo oko 20 hiljada navijača, a na sve to imamo i navijače i na gostovanjima... iskren da budem, nemam reči kojima bih opisao koliko nam pomažu - rekao je Obradović.

OVO ŠTO SU NAVIJAČI URADILI JE NEVEROVATNO Partizan upisao veliku pobedu, Obradović otkrio šta je presudilo

KK Partizan

 

 

O samom meču, rekao je:

- Virtus nas je kažnjavao. Serđo Skarolo je izvanredno spremio meč. Na poluvremenu smo razgovarali i promenili neke stvari. Najbolji minuti su stigli u četvrtoj čletviortini, ali ovo je Evrolige, sledeća utakmica je u Milanu već u četvrtak, a Olimpija igra neverovatnu košarku u poslednje vreme. Istina je da smo pokušali da sklonimo Marka Belinelija iz igre. On je za mene najbolji igrač u Evroligi kada je u pitanju kretnja bez lopte, ali oni su imali i druga oružja. Serđo je sjajno spremio utakmicu, igrali su sjajno u reketu. Imali smo problema u odbrani, a u napadu smo bili na našem nivou, Posebno kada se lopta kreće uvek pronađemo poziciju za šut - kaže trener Partizana.

Posebno je dočekan i pozdravljen i Predrag Saša Danilović koji je i u Partizanu i u Virtusu ostavio dubok trag.

- Stvarno prelepo veče za Sašu. Znam da je dao sve od sebe za Virtus kao što je to radio dok je nosio dres Partizana. Čestitam mu i svaka čast za ljude u Virtusu koji su spremili ovako nešto za njega - rekao je Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading