BIVŠI IGRAČ SVE OTKRIO Evo šta je "ubilo" igrače Partizana
Foto: Alo/Alo, Marko Metlaš

- Partizan je stvarno krenuo da igra onako kako treba. Gol je postignut iz super akcije, međutim, taj jedan detalj se desi, VAR donese odluku koja nije u našu korist... Od tada nisam video žar i želju kod igrača Partizana, kao da su se presekli. Rezultat je bio u našu korist tada. I onda se desi taj drugi gol koji je bio najmanje potreban u tom trenutku. Da smo izdržali i na poluvreme otišli sa 1:1, a sad pričamo 'kad bi, da bi', igrači bi se malo prestrojili, odmorili i dogovorili. To bi bilo drugačije. A kad vas drugi gol preseče, a nije vam trebalo to, to je druga psihologija... - rekao je Darko Tešović u prvoj analizi nakon meča.

KRIVICU "SVALITE" NA MENE Petrić brani igrače nakon eliminacije iz Evrope

Nastavio je u istom ritmu.

- Znate kako, kad igrate ovako izuzetno važnu utakmicu za Partizan i krenete u nju onako kako smo videli, osećaj vam daje za pravo da se radujete. Ali, kada dođe do šoka... Bude penal, to je i za mene bio šok, desilo se ni iz čega, dovodite utakmicu u neizvesnost. Bio je to bezazleni udarac u kazneni prostor, desio se penal. To je stvarno šok za igrače. Pitanje je kako su se igrači pripremili pošto se svako drugačije priprema za meč, a neki očigledno nisu dobro. Kod prvog gola su oni pali, videlo se da više nemaju želju. Neću da upotrebim reč strah jer je u sportu ona veoma jaka. Neki igrači Partizana pokazali su da strepe šta će da se desi. Drugi gol koji je došao u situaciji koju ne želite, kad idete na poluvreme. To je igračima Partizana ubilo dalji nastup - dodao je bivši fudbaler. 

Crno-beli su završili misiju u Evropi.

- Prava analiza je u svlačionici, ali zna se da je igrač sa loptom najopasniji. Ne možete njega da pustite, ako je dobar igrač napraviće čudo. Diop je to napravio Partizanu. Šerif je igrao potpuno drugačije nego prvu utakmicu, posle gola se videlo da su u timu tehničari i brzi igrači, da imaju igru i da mogu da odigraju iskusno. Taj lep gol, drugi, značio je mnogo i Partizan im je nakon toga olakšao. Svi smo očekivali drugi ishod, ovako su izgubili igrači, navijači, klub. Pouke se izvlače iz ružnih i lepih stvari, ova je izuzetno ružna", zaključio je Tešović na kraju.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading