NEOBIČNA SITUACIJA Fenerbahče nakon skoro 20 dana igra takmičarski meč, Obradović poručuje: Pripremamo se kao da prvi put igramo s njima
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Partizan će u četvrtak od 21 sat dočekati u "Štark areni" ekipu Fenerbahčea. "Crno-beli" su slavili u prvom meču protiv Fenerbahčea u gostima 73:72.

- Prilično neobična situacija, jer su već neko vreme bez utakmica zbog svega što se desilo, nažalost. Prekinuto je prvenstvo, nisu igrali u Kupu, ni tu utakmicu Evrolige. Bilo je nekih informacija da su planirali da igraju i neke prijateljske utakmice, ali nemamo nekih infromacija više osim rezultata. Ono što je bitno da su im se vratili neki igrači. Lepa je i vest da je Nemanja Bjelica počeo da trenira sa ekipom - rekao je Obradović, preneo je zvanični sajt Partizana.

On je istakao da ekipa Fenerbahčea može da igra sa različitim postavama.

- Što se tiče načina igre Fenerbahčea, poznato je da imaju nosioce, mogu da igraju sa različitim postavama, da igraju sa tri visoka igrača i onda ima dosta promena u odbrani. Mogu da igraju i sa niskom postavom i onda da traže rešenja u šutu za tri poena. Sve to znamo i probali smo da se pripremimo kao prvi put kada smo igrali sa njima - poručio je Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading