BIVŠI PREDSEDNIK BEZ DLAKE NA JEZIKU Partizanu ne bi pomogli ni Kapelo i Murinjo
Foto: Promo/FK Partizan

- Desilo se ono čega smo se svi plašili. I nažalost, nije to ništa čudno s obzirom na to kako se godinama radi. Imamo jako loš tim, u klubu je sve trulo. Totalno rasulo, ide se u beznađe, a niko ništa ne preduzima. Propast je na pomolu i to me najviše boli, jer volim Partizan i uvek mu želim najbolje - kaže Đurić za "Informer".

ON JE ZADAO ZAVRŠNI UDARAC PARTIZANU Nekada je igrao za Zvezdu, bio blizu Liverpula, a sada je ispisao crnu stranu istorije crno-belih

Nastavio je u istom ritmu.

- Mogu da dođu Kapelo ili Murinjo na klupu, ništa ne bi pomogli. Nije Petrić kriv. On ima pozitivnu energiju i puno dobrog je doneo, ali ne možeš da se boriš za trofeje bez kvalitetnih igrača. Zna se šta treba prvo da se menja. Očigledno je da ova uprava ne zna da radi posao. Bez titule smo godinama, ne znam šta više čekaju. Svako ima svoje vreme, čim ne ide, treba da se skloniš i prepustiš to nekom drugom. Bitno je da se oni čvrsto drže za fotelje, jer rade samo u svom interesu. Tuga je na kakve je grane pao Partizan, velikan sa najboljim navijačima na svetu - poručuje Đurić.

Partizan u četvrtak igra protiv Šerifa, a ostaje da se vidi kako će crno-beli izgledati na tom meču.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading