PRED VALENSIJU Obradović Pamtimo poraz u Beogradu
Foto: Tanjug/TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Valensija dočekuje crno-bele sutra od 20.45 sati.

"Vraćaju im se igrači posle povreda, kompletiraju roster. Ono što je važno jeste da su protiv Asvela igrali prvi put neke odbrane koje do sada nisu pokazivali u Evroligi, četiri zona i čovek na De Kolou i zona dva - tri, tako da moramo da probamo da se spremimo da ne bi bilo iznenađenja. Teška utakmica sigurno, ponavljam sećamo se svega kako je to izgledalo u Beogradu", poručio je Obradović za klupski sajt.

BERTOMEU IMAO VELIKE PLANOVE ZA "VEČITE" Ja sam dao vajld kartu Partizanu

Aleksa Avramović zbog povrede nije igrao u prvom duelu sa Valensijom, a pred sutrašnji meč kaže da ekipa posle pobeda protiv Baskonije i MZT-a ide u Španiju u dobrom raspoloženju.

"Želja nam je da se spremimo što bolje. U ritmu smo, odigrali smo prethodne dve utakmice dobro i želimo da pokažemo da na gostujućem terenu možemo da odigramo dobro kao kod kuće. Valensija nam je ostala dužna od prošlog puta kada smo izgubili posle produžetka, kada smo imali sve konce u svojim rukama. Znamo šta su im vrline i mane, španska ekipa koja trči veoma dobro i oslanja se na igru u tranziciji. Idemo da pobedimo", istakao je Avramović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading