SNALAZILI SMO SE Obradović nakon pobede o povredama, predstojećim izazovima, Smailagiću...
ABA liga/KK Partizan Mozzart Bet

 

Partizan je večeras na svom terenu pobedio Split 89:70 u meču sedmog kola ABA lige.


- Želim da čestitam ekipi Splita, koja je u prvom poluvremenu odigrala dobru i pametnu utakmicu. Igrali su na način koji im odgovara, a u tome su uspeli. Zbog utakmice koje su odigrali u petak protiv Makabija, ali i zbog predstojećih duela sa Barselonom i Realom želeo sam da osvežim tim i rasporedim minutažu. To smo uspeli u velikom delu - rekao je Obradović posle meča na konferenciji za novinare.

Trener Partizana je čestitao košarkašima za igru u drugom poluvremenu.

- Mislim da je Zek Ledej odigrao previše minuta. On je sa Matijasom Lesorom najopterećiji igrač, pošto se Alen Smajlagić tek vratio u tim. On je morao da se odmori tokom meča, pošto je na dobrom putu da se vrati u tim. Uspeli smo da odmorimo visoke igrače. Bila je rotacijama na pozicijama jedan, dva i tri, a dali smo odmor i Kevinu Panteru. Češtitam igračima na ozbiljnošću u drugom poluvremenu i hvala navijačima koji su nas večeras podržali - rekao je Obradović.
SNALAZILI SMO SE Obradović nakon pobede o povredama, predstojećim izazovima, Smailagiću...

ABA liga/KK Partizan Mozzart Bet

 


On je istakao da nije očekivao ovoliki broj povreda.

- To nas prati od početka priprema. Mi do sada nijednom nismo imali kompletan trening. Nadam se da će svi uskoro da se oporave i da više nećemo imati problema sa povredama, a to je sasvim druga slika. Snalazili smo se, igrali smo i sa pet niskih igrača - zaključio je Obradović.

Partizan će u narednom kolu gostovati Crvenoj zvezdi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading