MNOGO ĆE ZNAČITI PARTIZANU Gordan Petrić dobio ozbiljno pojačanje
FK Partizan

- Operacija je bila 21. februara, povreda nekih mesec dana ranije, tako da nekih devet meseci uopšte nisam bio na terenu. Osečaj je bio malo čudan, ceo današnji dan. Jako sam srećan što sam se vratio, što smo dobili utakmicu i što sam odigrao 60 i nešto minuta. Bilo je jako naporno, ali dao sam sve od sebe. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu. Hteo bih da se zahvalim svima koji su bili uz mene u ovom tešku periodu - rekao je fudbaler.

NAPADAČ PARTIZANA BESAN Rikardo: Suđenje mora da se podigne na viši nivo

Danilo Pantić povredio se tokom priprema za prolećni deo sezone, na prijateljskom susretu protiv Basakšehira. 

- Šteta što nismo imali prilike za neku prijateljsku utakmicu pre ove, ovo mi je bila prva, jedina i generalna proba. Sve je dobro prošlo, ništa ne boli i sve funkcioniše kao pre. Ja sam jedva čekao da se vratim. Nisam očekivao da ću početi utakmicu, ali je šef tako odlučio. Pojedinci su bili skeptični što treba da krenem utakmicu od starta, ali je možda tako bilo i bolje.

Upravo bi Pantić mogao da bude krucijalno pojačanje za ekipu u poslednjim mečevima jesenjeg dela prvenstva. 

- Moramo da nastavimo dalje, to se u fudbalu jednostavno dešava. Nemoguće je igrati veliki broj utakmica bez izgubljenog meča ili remija. Mi moramo dalje. Ova utakmica mnogo znači svima nama, i za samopouzdanje i zbog ovog perioda od 5-6 dana koji uopšte nije bio lak - rekao je Danilo Pantić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading