PROBLEMI ZA CRNO-BELE Obradović u Rusiju vodi samo 11 igrača, teška situacija pred novu sezonu
KK Partizan/Dragana Stjepanović

Crno-beli su danas krenuli put Moskve gde ih od sutra očekuće početak VTB Kupa u Rusiji. Partizan će u Rusiji odigrati nekoliko teških mečeva, a prvi rival je ekipa Lokomotive Kubanj već u četvrtak. U subotu će četa Željka Obradovića odmeriti snage sa Zenitom, dok će protivnik za nedelju biti naknadno poznat u zavisnosti od plasmana.  

Željko Obradović je govorio za klupsku televiziju i tom prilikom otkrio da je glavna ideja i cilj da se ekipa što bolje pripremi za izazove u narednoj sezoni. 

- Uigravanje ideja koje radimo na treningu. Želim da vidimo koliko smo sposobni da to uradimo na terenu. Tu su dva nova igrača Jam Madar i Papapetru koji su nam se pridružili pre par dana, nisu bili sa nama na utakmicama u Španiji. Idemo sa samo 11 igrača, to je znak da ima dosta povređenih, ali šta je tu je. Pokušaćemo da se pripremimo što bolje za ono što je pred nama - rekao je Željko Obradović.

PROBLEMI ZA CRNO-BELE Obradović u Rusiju vodi samo 11 igrača, teška situacija pred novu sezonu

KK Partizan

 

NEMAČKA JE OVO ČEKALA Šruder izjavio kada će završiti karijeru u reprezentaciji

Zdravstveni bilten nije idealan, crno-beli će u znatno oslabljenom sastavu put Rusije, a Obradović je istakao koje povrede muče prvotimce Partizana.  

- Smailagić, Avramović, Glas, Petrović i Dante Egzam, oni su povređeni. Protivnici su po meri, imaju iskustvo i to je lepa prilika da odigramo kvalitetne prijateljske mečeve - podvukao je Obradović.  

Nada Gligorovic

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading