OBRADOVIĆ PRED EVROLIGAŠKU SEZONU Nisam ovde da zadovoljavam nekoga, već da vodim Partizan (VIDEO)
ABA liga/Dragana Stjepanović

-Sve ono što je neophodno da se uradi u prvoj sedmici, probali smo da uradimo. Upoznavanje sa nekoliko novih igrača, radimo na stvarima koje su bitne što se tiče filozofije igre, kako u odbrani tako i u napadu. To je ono što je obeležilo ovaj rad. Pozitivno je to što su svi došli u veoma dobroj spremi. Najbolje će se sve to prikazati kad krenemo da igramo prijateljske utakmice. Tu isplivavaju šta smo dobro, radili, a šta ne - rekao je Obradović za TV Partizan.

Strateg "parnog valjka" istakao je da će imati strpljenja za novajlije u timu. 

-Očigledno je da je godinu dana rada ostavilo traga na nas. Igrači mnogo brže prihvataju neke stvari i sećaju se onoga što smo radili. Fale nam četiri igrača, ali oni koji su ovde rade izuzetno dobro i nastavićemo u tom ritmu. Imaćemo strpljenje. Želimo da svi shvate koji je to način kako želi da igra Partizan.

JOVIĆ BRUTALNO ISKREN Zvao me Partizan, ali nikad ne bih prešao tamo

Crno-beli će posle osam godina ponovo igrati u Evroligi.

-Kada se pogleda raspored Evrolige, on iziskuje ogromnu energiju. Biće veoma naporno i na pripremnom periodu ćemo morati da igramo na taj način – znači svaki drugi dan utakmica. Što znači da ćemo imati jedan dan za pripremu što nije lako. Imamo iskustva iz prošle godine da kada smo imali tri ili četiri treninga pred utakmicu, to je izgledalo dobro, a kada smo imali dan, to je bilo veoma teško. Na tome ćemo raditi i moraju da shvate da će svi moći da igraju. Ni Glas ni Aleksa Avramović neće moći da nam pomognu na početku sezone, to znači da imamo 13 igrača i uključili smo Đorđa Jovanovića da trenira s nama. Kao mlad i talentovan igrač će dobiti priliku da igra pripremne utakmice, a nadam se i u toku sezonu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading