NIKAD NE ODUSTAJEM DOK SE NE SVIRA KRAJ Nađ otkrio zašto se vratio u Partizan, pa progovorio o tituli
FK Partizan

- Partizan se ne odbija! Ljubav prema klubu je presudila da dođem. Nisam čovek koji beži od problema. Naravno, mnogo je lepše kad ih nema, ali na muci se poznaju junaci. Kad su mi pojedinci rekli 'e, pa nije pravi trenutak', odgovorio sam im da bi najbolje bilo da smo već osvojili titulu, da je poslednje kolo i da samo dođem i podignem pehar. Tada je sigurno najbolje, ali ne bežim od izazova. Moja emotivna povezanost sa klubom datira od malih nogu, tako da smo uvek tu za Partizan - rekao je nekadašnji reprezentativac za "Žurnal".

VELIKA ŽELJA CRNO BELIH SE OSTVARILA Stiglo moćno pojačanje, reč je o igraču koji može da igra razne pozicije

Pitanje koje muči svakog navijača Partizana - mogu li "crno-beli" do titule?

- Da ne verujem ne bih prihvatio da dođem u Partizan. Crvena zvezda ima odličan tim, dobro je startova u prvenstvu, ali i u Evropi. Crveno-beli su favorit, ali mnogo puta oni ne pobeđuju, dok ne izađemo na teren pobednik ne može da se zna. Neće biti lako, naš večiti rival ima odličnu rotaciju,  dva podjednako dobra tima. Nikad nisam odustao dok se ne svira kraj. Dok postoji poslednji pedalj i milimetar šanse, verovaću.

NE DAMO CIMIROTA PARTIZANU Trener fudbalera Standarda neće lako dati svog igrača

O potencijalnim pojačanjima?

- Za igrača možemo da kažemo da je pojačanje tek posle nekog određenog vremena, ako odigra kvalitetno u kontinuitetu polusezonu, tak tada može da ima taj status. Ne bih konkretno govorio na kojim mestima su nam potrebni igrači, na kojoj god poziciji igrali, dobrodošli su. Što veći broj kvalitetnih fudbalera imamo u timu, to nam je rad olakšan. Trenutno na klupi imamo dečake od 18, 19 godina, a sa dečijim vrtićem ne možeš mnogo toga da napraviš u Evropi.

 

Komentari (0)

Loading