AMERIKANAC TEK OTIŠAO, A VEĆ NAJAVLJUJE POVRATAK "Rekao sam ljudima u klubu da ću se vratiti"
KK Partizan

Dalas Mur je nedavno i zvanično napustio Partizan. Njegov ugovor je istekao, a do produžetka saradnje nije došlo. Amerikanac je ipak poneo samo lepe utiske iz Beograda. U razgovoru za MozzartSport, on je otkrio da je ljudima u klubu već najavio povratak.

- Nigde do sada nam nije bilo kao u Partizanu. Deca su išla u školu u Beograd, sin je čak počeo da izgovara neke srpske reči, evo sada nam je dom u Americi izlepljen majicama i šalovima Partizana. Možda više nisam igrač Partizana, ali kada sam odlazio iz kluba i kada sam pričao sa trenerom i ljudima iz kluba, rekao sam im da ću da se vratim, barem da kao navijač sa porodicom gledam neki meč.

Mur je iskoristio priliku i da opiše saradnju sa Željkom Obradovićem, kojim je bio oduševljen.

- Priča se o tom njegovom intenzitetu, i to je činjenica. Vrlo je zahtevan, ali za mene je pokazao zašto ga svi smatraju najboljim trenerom ikada. Pokazao je to na svakom treningu i na svakoj utakmici. Nisam do sada video da neko toliko obraća pažnju na svaki detalj. Sa svakim je razgovarao, od svakoga je zahtevao da ispuni svoju ulogu, tim je napredovao iz dana u dan, biće samo još bolji naredne sezone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading