VAŽNO JE OSTATI ČOVEK Obradović ne želi teške reči
ABA liga/Dragana Stjepanović

Obradović je odao priznanje košarkšima Zvezde koji su slavili u dramatičnoj završnici - 85:81.

- Čestitam Crvenoj zvezdi na još jednoj pobedi i mojim igračima na izvanrednoj utakmici. Apsolutno sam zadovoljan kako smo igrali, veoma hrabro, borili se do zadnjeg atoma snage. Daćemo sve od sebe da se serija nastavi - rekao je Obradović.

ZVEZDA NA POBEDU OD TITULE Crveno-beli srušili Partizan posle neviđene drame

Trener crno-belih je bio na meti uvreda navijača Zvezde, kao i sportski direktor Zoran Savić i Aleksa Avramović između ostalih.

- Ako vratite malo unazad na dan kada sam došao u Partizan, rekao sam da ću jedna od stvari koje ću pokušati da uradim jeste da se stvari relaksiraju. Ne želim nikakav komentar da pravim. Uvek sam se ponašao prema svima korektno i nastaviću tako. Mislim da je to važnije od svega i rezultata – da budeš čovek - jasna je poruka trenera crno-belih.

LESOR POTPUNO POLUDEO Partizanov centar hteo da se bije sa navijačima Zvezde (VIDEO)

Partizan je imao priliku za pobedu, ali je Matijas Lesor, nakon namerno promašenog slobodnog bacanja, nagazio liniju i poklonio loptu rivalu.

- To je bila odluka u dogovoru sa njim, ali ne način na koji je to uradio. Jasno je da igrač koji izvodi bacanje ne može na skok, sem ako mu se direktno odbije u ruke. Ja nikad u životu nisam analizirao zadnji napad ili zadnji šut ili odbranu. Zadnja lopta je uvek klackalica. Jednom ćeš da dobiješ, jednom da izgubiš. Lesoru čestitke na velikoj požrtvovanosti koju je pokazao - podvukao je Obradović.

Treća utakmica igra se u sredu od 20.30.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading