MILIONI DOLAZE U HUMSKU Crno-bele očekuje dosta novca, za bivšeg golgetera se interesuju brojni velikani!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nigerijac prosto dominira i ove sezone na 28 utakmica postigao 15 pogodaka i podelio još 10 asistencija. 

Dobre partije donele su mu i status reprezentativca svoje zemlje, a Almerija je ponajviše zahvaljujući njemu blizu povratka u elitni rang španskog fudbala.

Sadik je na meti brojnih evropskih klubova, a spekulčiše se da je zainteresovana i slavna Benfika, aktuelni četvrtfinalist Lige šampiona.

Lisabonski klub već ima pozitivna iskustva u trgovini sa Almerijom pošto su odatle doveli i Darvina Nunjeza u leto 2020. godine, pa ada žele i bivšeg napadača Partizana.

Sadik bi upravo zamenio Nunjeza zakoga se očekuje da na leto napusti klub, a od njegovog transfera očekuje se da Benfika inkasira između 70.000.000 - 80.000.000 evra. 

MILIONI DOLAZE U HUMSKU Crno-bele očekuje dosta novca, za bivšeg golgetera se interesuju brojni velikani!

Profimedia

 

RASTEREĆENO PROTIV PARTIZANA! Bivši fudbaler Zvezde pred dolazak crno-belih: Probaćemo da pobedimo ako se ukaže prilika!

Timovi koji se pominju jesu Mančester junajted, Atletiko, Arsenal... 

Sadikova otkupna klauzula iznosi 60 miliona evra, ali je Almerija spremna da ga proda za 25 miliona To znači da bi Partizan u tom slučaju prihodovao 10 miliona, pošto je prilikom transfera iz Humske u ugovor dogovorena klauzula da crno-beli od naredne prodaje dobijaju 40 odsto.

-Partizanu pripada 40 odsto od sledećeh Sadikovog transfera. S tim da Almerija može da otkupi 30 odsto za 3 miliona evra, a nama bi i tad ostalo 10 odsto. Međutim, čak i za to postoji rok koji ističe jako brzo, rekao je nedavno na tu temu generalni direktor Partizana Miloš Vazura. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading