NISMO SE OBRUKALI! Zdjelar: Da budemo realni...
Tanjug/Darko Vojinović

- Bilo je dosta teško, znali smo da su dobra ekipa, da igraju dobro s loptom. Parirali smo im u većem delu utakmice, krajem prvog poluvremena smo primili taj gol… Nismo se obrukali, u Evropi smo napravili puno i da budemo realni, u ovom momentu oni su kvalitetnija ekipa. Igrali smo dobro, primili smo taj treći pogodak u nadoknadi, ali šta je - tu je - rekao je Zdjelar posle utakmice za TV Arena sport.

VELIKA VEST! Srbija sa dva tima u Ligi šampiona!

Nastavio je u istom ritmu.

- Idemo dalje i spremamo se za ponedeljak, to je ono za šta se mi borimo u ovom momentu. Ova utakmica nam je poslužila da se podignemo iz situacije u kojoj smo, da dignemo samopouzdanje. Naredni meč je za nas najbitniji.

PARTIZAN POKAZAO ZUBE, ALI OSTAO BEZ TRIJUMFA! Fejenord slavio na prepunom "De Kajpu", crno-beli se uzdignute glave vraćaju iz Holandije!

Zdjelar je otkrio kako je igrati na "De Kajpu".

- Iskren da budem, prelepo je igrati na ovakvom stadionu, pred ovakvom publikom. Sigurno da je njima uživanje da igraju na ovakvom stadionu i da mi kao zemlja moramo da težimo tome da igramo pred ovakvom publikom i na ovakvom terenu - rekao je Zdjelar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading