PARTIZAN POKAZAO ZUBE, ALI OSTAO BEZ TRIJUMFA! Fejenord slavio na prepunom "De Kajpu", crno-beli se uzdignute glave vraćaju iz Holandije!
Aleksandar Đorđević

Fudbaleri Partizana otišli su u Roterdam rasterećeno, gotovo da ništa nisu imali da izgube u Roterdamu na prepunom "De Kajpu". Holanđani su poneli velikih 5:2 i pred svojim navijačima igrali bez pritiska, što se kaže, "za oči". Jasno je to bilo i crno-belima.

Pokušali su gosti da ostave što bolji utisak, pokušaju da poprave poljuljanu formu i predstave se u lepom svetlu. Daleko od toga da su se obrukali pred prepunim stadionom. Mogli su i da odu na odmor sa 0:0, ali je prilično komičan pogodak Cirijela Desersa koga je lopta, koju je uputio Jens Tonstra iz slobodnog udarca, pogodila u leđa i prevarila Nemanju Stevanovića.

PARTIZAN POKAZAO ZUBE, ALI OSTAO BEZ TRIJUMFA! Fejenord slavio na prepunom

Aleksandar Đorđević

 

Crno-beli, ruku na srce, nisu imali mnogo šansi sve dok Rikardo Gomeš u 56. minutu nije zagrejao golmana Fejenorda Marsiana. To je bila samo najava onoga što će se desiti u 59. minutu kada je domaćin odigrao sjajnu akciju i krunisao je pogotkom Nelsona. Međutim, radost je kratko trajala jer je Gomeš u 61. bio neumoljiv. Odličan šut sa ivice kaznenog prostora završio je iza leđa čuvara mreže domaćih.

Kao da su tek tada Beograđani proigrali i počeli da prete. Ponovo je pokušao Gomeš, pa Lazar Marković... međutim, od svega na kraju viđen je još pogodak za potvrdu trijumfa u 90. minutu koji je bio delo rezerviste Linstena.

PARTIZAN POKAZAO ZUBE, ALI OSTAO BEZ TRIJUMFA! Fejenord slavio na prepunom

Aleksandar Đorđević

 

Partizan se sada okreće obavezama u Superlige Srbije i Kupu Srbije. Naredni meč igraju u ponedeljak protiv Radnika u Surdulici, dok će Fejenord u petak saznati rivala u četvrtfinalu Ligi konferencija.

Golove pogledajte u nastavku teksta.

FEJENORD - PARTIZAN 3:1 (1:0)

Desers u 45. minutu, Nelson u 59. minutu i Linsen u 90. minutu za Fejenord - Rikardo u 61. minutu za Partizan

Stadion: De Kajp (Roterdam), Sudija: Entoni Tejlor (Engleska)

FEJENORD: Marsiano - Gertrejda, Senesi, Hendriks - Tornstra, Aursnes (od 80. Benita), Kokču, Sinistera (od 80. Jahanbakš) - Nelson (od 62. Vilemark), Desers (od 62. Linsen), Til (od 72. Henriks).

PARTIZAN: Stevanović – Lutovac, Miletić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jevtović (od 84. minuta Smiljanić) – Marković (od 84. Baždar), Jojić (od 72. Terzić), Menig (od 79. Jović) – Rikardo (od 79. Holender).

KRAJ!

90. minut - GOOOOOL! Linsen potvrđuje pobedu Fejenorda!

89. minut - Velika šansa za Linsena, ali i odlična odbrana Stevanovića.

84. minut - Smiljanić na terenu umesto Jevtovića, a Baždar menja Lazara Markovića.

80. minut - Poslednje dve promene kod domaćih. Sinistera i Aursnes izlaze, a menjaju ih Jahanbakš i Benita.

79. minut - Još dve promene kod gostiju. Holender menja Rikarda, a Jović u igri umesto Meniga.

72. minut - Požalio se Miloš Jojić na povredu, pa ga menja Nikola Terzić. Treća promena u Fejenordu, Henriks menja Tila.

69. minut - Markoviiiić! Zamalo da vezista Partizana pogodi glavom! Odlično je prošao Kvinsi Menig, a nekadašnji igrač Liverpula se prikrao iza leđa odbrani, ali je njegov trzaj otišao preko gola.

66. minut - Ponovo u šansi Rikardo! Ovog puta nije uspeo da odreaguje kako je želeo pa je propala prilika za izjednačenje.

62. minut - Dve promene kod domaćih. Strelci Nelson i Desers idu van igre, a na terenu su Vilemark i Linsen.

61. minut - GOOOOL! Rikardo! Odličan šut napadača Partizana koji nije ostavio šansu Marsianu da odbrani! Odmah odgovor crno-belih!

59. minut - GOOOL! Fejenord vodi 2:0! Odlična akcija Holanđana koju Nelson kruniše pogotkom.

56. minut - Prva ozbiljna prilika na meču za Partizan. Pokušao je Rikardo Gomeš, ali brani Marsiano.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

45. minut - GOOOOL! Desers pogađa! Fejenord vodi! Izveo je slobodan udarac Tornstra, a lopta pogodila u leđa ofanzivca Fejenorda i prevarila Stevanovića!

43. minut - Pokušao je Jevtović da zaustavi kontu Fejnorda i uspeo da je zaustavi faulom, ali je dobio žuti karton.

34. minut - Sada prilika ponovo za Tila, ali uspeva da odbrani Stevanović.

33. minut - Til je šutirao i pogodio stativu, a nakon toga Desens šalje loptu u mrežu. Međutim, sudija ja pokazao da je bio u nedozvoljenoj poziciji.

26. minut - Faul Slobodana Uroš

22. minut - Malo je opao ritam utakmice, Partizan se oslobodio uvodnog pritiska i pokušava da uradi nešto više. Za sada bez uspeha.

10. minut - Inicijativa domaćih na početku, ali bez završnog udarca Fejenord. Pokušali su domaći u više navrata, ali je svaki put na pravom mestu bila odbrana Partizana.

21.00 - Utakmica je počela!

19.58 - Partizan na ovom meču neće moći da računa na Natha, Milovanović i Vujačića.

19.35 - Evo i sastava timova:

Fejenord: Marsiano - Gertrejda, Senesi, Hendriks - Tornstra, Aursnes, Kokču, Sinistera - Nelson, Desers, Til.

Partizan: Stevanović – Lutovac, Miletić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jevtović – Marković, Jojić, Menig – Rikardo.

 

 

19.34 - Dobro veče i dobro došli na naš blog posvećen utakmici Fejenorda i Partizana. U prvom meču crno-beli su poraženi sa 5:2 u Humskoj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading