Partizan ubedljivo slavio, Obradović ipak ima jednu zamerku: To moramo da popravimo
Foto: ALO/Marko Metlaš

Trener Partizana Željko Obradović govorio je o pobedi nad Metropolitanom (87:72) na konferenciji za medije.

Uprkos ubedljivom trijumfu, Obradović je svojim igračima zamerio veliki broj jeftinih ponea koje su primili.

- Primili smo mnogo jeftinih poena, ali treba reći da je naša odbrana bila na zadovoljavajućem nivou - počeo je Željko Obradović priču na konferenciji za medije.

Trener Partizana je upitan da li se igra njegovog tima bliži onom kakvu je on zamislio, a on je rekao:

Mislim da je ovo veliki problem, primamo mnogo poena u tranzciji i na tome radimo na treningu, a postoji način da se to reši. Recimo pametnim faulovima, ako primimo 17 poena i dosta toga sa linije za slobodna bacanja jasno je sve. Igrali smo prilično agersivno i to je rezultovalo da bude dosta izgubljenih lopti. Treba da igramo što jednostavnije, ali bilo je i lepih stvari, dosta otvorenih šuteva i igrači treba da šutiraju nikada nisam zamenio igraca što je uzeo neki šut, ako je to ono pravo. Insistiraćemo na tome.

Koprivica je imao 14 poena i 13 skokova, a i Tristan je imao dobru minutažu.

- Oni su mladi i imali su odličan ucinak, a Balša je imao i 3 rampe što dovoljno govori. Tristan ima u sebi to što ima i on je tek na početku karijere i mora da bude čvršći i agresivniji, a sve su to neke stvari koje će on vremenom shvatiti. To očekujem od svih mladih igrača, a ne samo od njega. Zahvalio bih se navijacima na podršci i pozvao ih da u subotu od 19 časova opet dođu i da dočekamo Igokeu, naše sportske prijatelje, onako kako oni zaslužuju i kako su oni nas dočekali tamo - zaključio je Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading