JOJIĆ I RIKARDO NAKON TESNE POBEDE Ušlo smo u neko ludilo poslednjih deset minuta, bitna je pobeda!
Alo.rs/Vladimir Marković

 

Miloš Jojić je za početak sumirao svoje utiske i dao viđenje toka utakmice protiv Mladosti:

-Na kraju dana je najbitnije da smo osvojili tri boda, to nam je bio cilj. Znali smo da nas, posle onakvog derbija, očekuje izuzetno teška utakmica, jer smo psihički i emotivno bili dosta ispražnjeni, ali kontrolisali smo meč sve vreme, postigli gol, a posle je i bilo lakše da se igra. Dali smo i drugi gol i onda ulazimo u neko „ludilo“ poslednjih deset minuta, gde primamo gol, a potom samo što smo krenuli s centra, gosti su imalistopostotnu šansu, zbog nedostatka komunikacije, i mogli smo da prospemo sve za jedan minut. Opet kažem, najbitnije je da smo ostvarili naš cilj i da smo uzeli tri boda. 

JOJIĆ I RIKARDO NAKON TESNE POBEDE Ušlo smo u neko ludilo poslednjih deset minuta, bitna je pobeda!

FK Partizan

 

 

Statistika pokazuje da Jojić najbolji asistent, dok si se po broju pogodaka izjednačio sa Kvinsijem Menigom.

-Ne znam taj podatak oko golova u poređenju sa drugim igračima, ali broj asistencija znam. Uvek sam isticao ekipu ispred svog ličnog uspeha, jer kada ekipa igra dobro, kada pobeđuje, kada dajemo puno golova, onda će se svako od nas i upisati u strelce i biti asistent, tako da moram da se zahvalim timu – do sada smo u prvenstvo i kroz Evropu, uključujući i kvalifikacije, igrali veoma dobro, dali smo puno golova, malo primili. Istakao sam se asistencijama i golovima, ali ima još mnogo da se igra i imam neke zacrtane ciljeve na kraju prvenstva, kao i svaki igrač, ali jedini naš zajednički cilj je titula, rekao je između ostalog Jojić. 

STANOJEVIĆ NAKON LUČANA Teško je breme Partizana, bitna je pobeda!

Rikardo Gomeš je dao svoje viđenje utakmice:

-Meč je bio težak, mislim da to nije zbog derbija. To je jedna utakmica, izgubili smo i gotovo. Što se tiče današnjeg meča, protivnik je bio jak, trčao je puno, bio je zatvoren i teško je bilo ući, ali mislim da smo kontrolisali igru od prvog poluvremena. Propustili smo dosta prilika i na kraju smo i primili gol, poslednji minuti su bili takvi, ali naravno da smo zaslužili pobedu i bilo bi još bolje da nismo propustili neke šanse koje smo imali“, a zatim je naglasio:

-Ovo je razlog zbog kojeg smo bili fokusirani 90 minuta, jer znamo da je meč gotov tek onda kada čujemo poslednji sudijski zvužduk. U svakom trenutku možemo primiti ili postići gol, ova utakmica je bila neizvesna do samo kraja, ali dobro je-pobedili smo na ovom meču, sada je vreme za odmor do subote.

JOJIĆ I RIKARDO NAKON TESNE POBEDE Ušlo smo u neko ludilo poslednjih deset minuta, bitna je pobeda!

Alo.rs/Vladimir Marković

 

 

Za kraj, Gomeš iznosi svoja očekivanja pred narednu utakmicu:

-Očekuje nas još jedna teška utakmica sa protivnikom koji je sličan Mladosti. Trčaće puno, to je sigurno. Mislim da ćemo se opraviti i biti spremni za meč.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ivan

04.03.2022 14:52

samo je miletic usao u ludilo u derbiju i protiv mladosti. ako bude igrao i dalje u timu , shvaticu da je i stanoje u ludilu