STANOJEVIĆ OPET O "PENALU" U DERBIJU Trener Partizana rešio da stavi tačku
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije pred meč protiv Mladosti još jednom se osvrnuo na 166. "večiti" derbi u kom su crveno-beli slavili sa 2:0.

Stanojević je detaljno pričao o samom meču, nekim potezima kako njegove ekipe tako i tima Dejana Stankovića. 

Neizostavna tema bila je i sporna situacija kada je lopta pogodila u ruku Strahinju Erakoviću. 

- Ne bih želeo da me neko pogrešno shvati i da pravim neke alibije i nešto. Zvezdina pobeda je čista. Zatvorio bih sve priče. Hoćemo mi da se fokusiramo na to zašto smo mi tako uradili, bez obzira da li je bilo ovo ili ono. Uvek kažem onako kako mislim. Stvarno mislim, posle odgledanog meča, da je njihov trijumf čist. Sudija je korektno vodio meč - rekao je Stanojević.

STANOJEVIĆ OPET O

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Novinare je zanimalo i kako je izgledao sastanak posle derbija.

 - Sastanak je bio dva dana posle meča, bio je kao i uvek. Iskren, realan, konkretan, direktan. Ukazali smo na probleme, stvari koje su nam se desile. O motivaciji sam pričao više puta, glupo je pričati o tome, trening je maksimalan, a na utakmica. Ne postavljamo pitanje o motivu u dresu Partizana. Dešavali su se porazi i ranije. Imamo mnogo jaku polusezonu iza nas, ako nešto može da nas poremeti, onda nismo pravi. Čeka nas Mladost koja igra dobro, ima iskusne igrače, ulazimo sa respektom i sa željom da pokažemo karakter, problema nema sa te strane - naveo je trener crno-belih. 

STANOJEVIĆ OPET O

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Partizan je izgledao dosta bezidejno, dok je Zvezda odigrala jedan od najboljih mečeva u sezoni.

- Jedan razlog je to što je Zvezda njihovim načinom igre nas neutralisala. Sa durge strane je bio evidentan umor posle Sparte. Ne želim da pravim alibije, rekao sam to i pre utakmice i sada, teško je odigrati dva meča u tri dana na tom intenzitetu. Sve je isto kao što sam rekao i posle meča, pita se nešto i protivnik. Nametnuli su se, napravili 27 ili 29 faulova, mi napravili duplo manje. Drugačiji stil, način, lošije smo na to odgovorili. Nema tu ni alibija niti nečeg drugog. Bitno je da ukažemo na nedostatke. Ovih ostalih taktičkih sitnica sam njima rekao, da ne ulazim u neke detalje javno - objasnio je Stanojević.

Ukamica između Partizana i Mladosti igra se u četvrtak u 17.05.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miša

02.03.2022 18:40

Ti bre ne znaš ni gde si ni ko si, Ćelavi Marko je za tebe Bog Otac u derbijima!!! Ti si strašno nazadovao od prvog boravka u Partizanu.Više ne umeš ni da motivišeš igrače.Obična nula