CRNO-BELI STALI UZ NAJBOLJEG NA SVETU Partizan podržao Đokovića
FK Partizan

U prostorijama SC „Partizan-Teleoptik" održana je Skupština FK „Partizan".

Delegati Skupštine, u skladu sa izbornim procesom, izjašnjavali su se o izboru svih rukovodećih organa za naredni petogodišnji mandat.

Na početku sednice, članovi Skupštine, Nadzornog i Upravnog odbora FK Partizan minutom ćutanja odali su počast Momčilu Vukotiću, Milošu Kostiću i drugim preminulim članovima Kluba.

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić, u ime kluba uputio je podršku teniseru Novaku Đokoviću.

- Skupština FK Partizan je u ime svog mnogobrojnog članstva, kao i vernih poklonika sporta, iskoristila priliku da tokom svog redovnog zasedanja iznese najiskrenije divljenje za legalna, pravedna i dostojanstvena zalaganja Novaka Đokovića u odbrani elementarne ljudske i sportske etike i univerzalnih vrednosti i principa, koje on dosledno zastupa i simbolizuje.

Istaknuto je i najdublje neslaganje i ogorčenje zbog flagrantnog kršenja pravila i prakse organizovanja međunarodnih sportskih takmičenja od strane australijskih vlasti na štetu Novaka Đokovića, ali i na štetu ravnopravnosti, fer-pleja i osnovnih vrednosti sporta u celini.

- Želimo Novaku Đokoviću nove sportske pobede, uspehe i podvige, na ponos i radost Srbije i svih njegovih navijača u svetu - navedeno je na Skupštini crno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading