PARTIZAN ODABRAO NOVO RUKOVODSTVO Evo ko vodi klub u narednih pet godina
FK Partizan

 

U prostorijama SC „Partizan-Teleoptik" održana je Skupština FK „Partizan".

Delegati Skupštine, u skladu sa izbornim procesom, izjašnjavali su se o izboru svih rukovodećih organa za naredni petogodišnji mandat.

Novi članovi Skupštine, između ostalih, postali su Ivica Kralj, Igor Duljaj, Goran Pandurović, Dejan Rusmir, Ivica Iliev, Vanja Radinović, direktor Omladinske škole, Goran Kadenić, predsednik Komisije za veterane, prof. dr Nebojša Bojović, dekan Saobraćajnog fakulteta u Beogradu i Koviljko Hajder, predsednik FK Teleoptik.

U sastavu Skupštine kluba i dalje će biti Ivan Ćurković, Branko Rašović, Žarko Zečević, general Dragan Paskaš i Milan Obućina, generalni sekretar JSD Partizan.

Članovi Skupštine ukazali su poverenje predsedniku Miloradu Vučeliću da i u narednih pet godina bude na čelu kluba.

PARTIZAN ODABRAO NOVO RUKOVODSTVO Evo ko vodi klub u narednih pet godina

FK Partizan

 

Izabran je i novi Upravni odbor u kome su, između ostalih, prof. Dr Vladimir Đukić, direktor KBC „Dragiša Mišović“, legenda kluba Goran Pandurović, kao i Veljko Mihailović, sponzor kluba.

Članovi Skupštine izglasali su nov sastav Nadzornog odbora na čelu sa advokatom Veljkom Delibašićem, potpredsednikom Advokatske komore Srbije.

Miloš Vazura je dobio novi petogodišnji mandat na mestu generalnog direktora kluba.

Na čelu Pravne komisije kluba je ugledni advokat Dragan Palibrk, u Komisiji za veterane su fudbalske legende Nebojša Uške Vučićević, Miroslav Vulićević i Aca Trifunović, a u Komisiji za marketing Predrag Vujović, Predrag Popović Pop i Marko Pavlović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Izi

19.01.2022 08:12

Svim navijacima partizana iskreno saucesce.Nema nam spasa.