ODUŠEVIO "GROBARE"! Panter: Ostajem u Partizanu i bez Evrolige!
Vladimir Marković

- Čuo sam priče o tome da sam napravio korak unazad, ali se sa tim ne slažem. Gledajući takmičenja, da, Evroliga je jača od Evrokupa, ali je meni u ovom trenutku nešto drugo bilo mnogo bitnije, a to je vizija. Obradović me je pozvao, razgovarali smo, pojasnio mi je da je cilj da vrati Partizan u Evroligu. Ispričao mi je svoju viziju i to me je ubedilo. Ako ne postoji jasna vizija, čemu onda bilo šta? Nisam više klinac, potrebna mi je prava motivacija za igru, Željko je imao pravu viziju, sve što je rekao je zvučalo savršeno. Uz to me je dobro poznavao, jer sam ‘ubio’ njegov Fener u dresu Zvezde, naravno to mu nisam spomenuo u tom razgovoru”, nasmejao se Panter, aludirajući na meč u kojem je ubacio 14 poena protiv Fenerbahčea - rekao je Panter za "Mondo".

NAVIJAČI PARTIZANA U TRANSU! Dolazi igrač kog je htela Zvezda, a trenira ga dobro poznato lice!

Nastavio je u istom ritmu.

- Ne znam koji od dva načina lakši ili teži. U Evrokupu se igra samo jedna utakmica u nokaut fazi, šta ako dobijemo sve te mečeve? U ABA ligi su se pravila promenila, igraju se serije, pa duže traju. Ali, meni nije važno kako, znam da želimo nazad u Evroligu. Na koji god način.Teško je reći sada da li je dobro ili loše. Kada imate samo jednu utakmicu, to daje veću šansu timovima koji su možda autsajderi. U isto vreme, kada igrate u dobrom timu, isto znate da je to samo jedna utakmica, pobedite i idete dalje. Videćemo šta će se desiti.

On nema nameru da ide iz Paritzana.

- Ostajem ovde i ako ne uđemo u Evroligu. Kakav god rezultat da bude, tu sam, potpisao sam dvogodišnji ugovor - objasnio je Panter.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading