OVO JE PORODICA! Ostoja Mijailović govorio pred Partizanovim legendana - poruka je jasna!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Razmišljao sam kako nemati tremu kad treba da govorite pred ovakvim košarkaškim legendama kao što je Vlade Divac, Paspalj, Željko, Saša Danilović, Koprvica i mnoih drugih koji su gradili istoriju Partizana - rekao je Ostoja Mijailović.

Nastavio je u istom ritmu.

- Partizan je velika porodica i familija. Kad napravim analizu prethodne godine, desile su se teške stvari za naš klub, kao i pozitivne, a na kraju 2021. imamo dobre rezultate, kvalitetan stručni štab, mladu ekipu koja da je sve od sebe da naš KK Partizan vrati u najelitnije takmičenje, Evroligu i siguran sam da ovi momci daju sve od sebe da zadovolje naše navijače i sve zajedno - rekao je Mijailović.

OVO JE PORODICA! Ostoja Mijailović govorio pred Partizanovim legendana - poruka je jasna!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Prvi čovek crno-belih je bio više nego ponosan.

- Ono što nas ističe kao klub nije samo to što smo mo najjači košarkaški brend u Srbiji i na ovim prostorima i nisu samo uspesi, već i to što smo jedan jedini klub koji na većini utakmica na kojima gostujemo ima veću podršku od domaćih timova - dodao je predsednik crno-belih i zahvalio navijačima.

KK Partizan okupio je klupske legende na promociji novog klupskog kalendara, pa su se na jednom mestu opet našli Željko Obradović, Vlade Divac, Žarko Paspalj, Predrag Saša Danilović, Slaviša Koprivica, Novica Veličković...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading