PARTIZAN KREĆE U "ŠOPING" Crno-beli odustali od napadača, ali žele dva pojačanja!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Fudbalski klub Partizan završio je 2021. godinu na prvom mestu Superlige Srbije sa čak pet bodova više od Crvene zvezde. Veliku zalihu crno-beli će pokušati da sačuvaju do kraja šampionata i osvoje dugo čekanu titulu.

PARTIZANU STIŽE NOVAC NA KOJI NIJE NI RAČUNAO! Za svaku 5. utakmicu u Humsku stiže 400.000 evra!

Za tako nešto biće im potrebna i pojačanja. Prema rečima sportskog direktora Ivice Ilieva, crno-beli su odustali od dovođenja napadača, ali zato kreću u potragu za dvojicom fudbalera, od toga je jedan zadnji vezni.

- Što se tiče prelaznog roka, znate da tokom 365 dana on traje i konstatno tražimo pojačanja, da li za zimski ili letnji prelazni rok. Zimski je težak, nije ponuda dobra kao na leto, ali mi tražimo ono što nam treba. Bili smo blizu da dovedemo još jednog napadača koji je po našim željama i standardima, ali poslednjih dana smo bili pod fudbalskim vatrometom našeg Marka Milovanovića, što je stopiralo taj transfer, što mi je drago, jer je prioreitet naša fudbalska škola, kada u školi nemamo adektavno rešenje, onda tražimo stranca.

PARTIZAN KREĆE U

A.V.

 

Pojačanja će najverovatnije stići u veznom redu tima.

- Najverovatnije će doći jedan ili dva vezna igrača, ne zbog manjka kvaliteta, već zbog manjka ljudstva, tu nam je potreban veći broj igrača, kvalitet imamo, svedoci smo naporne jeseni. Sve ostalo zavisi od eventualnih prodaja. Svi igrači su ranije svaki prelazni rok želeli da odu, ne od kako sam ovde kao funkcioner, već i dok sam bio igrač, a sada imamo želju svih njih da ostanu do leta, to je ono što oni osećaju među sobom da su blizu istorije - istakao je Iliev.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading