Slavlje igrača Partizana
Foto: Alo/Foto: ALO/Marko Metlaš

Fudbalski klub Partizan obeležili su kraj uspešne 2021. godine kao jesenji šampioni. Crno-beli su koktelom okončali godinu za nama i poželeli velike uspehe u narednoj.

JOŠ JEDAN IGRAČ NAPUŠTA HUMSKU! Partizan ostaje bez igrača koji je učestvovao na Evropskom prvenstvu?

Generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura otkrio je da Partizan prihoduje tamo gde bi malo ko očekivao. Naime, za svaku petu utakmicu Strahinje Pavlovića, ali i Filipa Stevanovića, crno-belima na račun leže 400.000 evra.

- Počeli su da ležu bonusi. Na svaku petu utakmicu Strahinje Pavlovića za Monako imamo po 400.000 evra, i tako ide do dva miliona. Posle stižu i bonusi od Lige šampiona (ako Monako uđe). Sada nam stiže i novac na koji nismo računali. Slično je i za Filipa Stevanovića. To je novac koji niko nije očekivao. Možete misliti koliko će Sadik da vredi ako je sada prvi strelac lige? Ako se Almerija plasira u Primeru imamo još tri miliona, pa deset posto. Imamo i bonus na 70 ili 75 utakmica za Almeriju. A mogu to i da otkupe odmah, kako mi ne bismo imali 40% od sledećeg transfera - rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura na tradicionalnom novogodišnjem koktelu kluba iz Humske.

PARTIZANU STIŽE NOVAC NA KOJI NIJE NI RAČUNAO! Za svaku 5. utakmicu u Humsku stiže 400.000 evra!

Foto: Alo.rs

 

Ispričao je Vazura i jednu anegdotu.

-  Kaže mi direktor Almerije: "Ti ćeš na kraju uzeti više para od nas!" Rekao sam mu, pa mislio si da si napravio dobar ugovor. Imamo zaista dobar dogovor sa njima... Vidite šta rade naši igrači, Vlahović i Pavlović, pa Lukić.  Ti klubovi vide da mogu da zarade na našim igračima i opet će kupovati od Partizana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading