CILJ JE OSTVAREN! Jojić: Ne može svaka utakmica da bude lepršava!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Partizana obezbedili su plasman u šesnaestinu finala Lige konferencija i sedmi put u istoriji igraće na proleće u Evropi.

- Ne može svaka utakmica da bude lepršava, ne može stalno da se pobeđuje protivnik sa 3:0. Svi igraju fudbal, svi hoće da pobede. Čestitao bih saigračima na borbi i na prolazu dalje - rekao je Jojić.

SRBIJA DIREKTNO U LIGI ŠAMPIONA! Zvezda i Partizan sad moraju da urade samo jednu stvar i imaćemo direktno mesto u eliti!


U protokolu su se našla četiri mlada igrača, među njima i strelac pogotka, Marko Milovanovic.

- To je Partizanova snaga, da izbacuje mlade igraće, oni svi dobijaju zavidnu minutažu. Sticajem okolnosti, Rikardo nije mogao da počne utakmicu i Marko Milovanović je dobio šansu. U poslednje dve utakmice, protiv Dubočice u Kupu i Metalca je igrao odlično, mislim da nije bilo dileme da će on početi umesto Rikarda. Odigrao je sasvim dobru utakmicu i dobio je tu nagradu da postigne gol. Jako mi je drago zbog njega zato što je vredan, radan i na pravom je putu - kazao je Jojić.

RAĐANJE NOVOG PARTIZANOVOG BISERA! Milovanović: Gledamo samo u budućnost!

- Lazar Pavlović je odigrao odlično prvo poluvreme i poslednjih par utakmica. Isto tako i Nemanja Jović. Svi su oni mladi i dobijaju zavidnu minutažu, treba da koriste svaki minut koji provedu na terenu. Bilo mi je drago što smo u prvih jedanaest imali tri bonusa - kazao je on.

Naredni protivnik Partizana u Ligi konferencija biće jedna od ekipa koja dolazi iz Lige Evrope.

- Treba da se fokusiramo na dve utakmice koje su ostale do kraja polusezone. Liga Evrope je ove godine dosta jača nego prethodnih godina, protivnik sigurno neće biti lak, biće atraktivan - zaključio je Jojić.

Bonus video:

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading