PARTIZAN U FRANCUSKOJ! Obradović: Da sprečimo kontranapad Metropolitansa!
ABA liga/kk borac/Duško Radišić

- Mislim da treba da odigramo mnogo dobru utakmicu ako želimo da imamo bilo kakvu šansu da pobedimo - rekao je tener košarkaša Partizana Željko Obradović.

Nastavio je u istom ritmu.


- Vodi ih iznaredan trener Vensan Kole i činjenica je da su oni prvi u francuskom prvenstvu, igrali su protiv evroligaških ekipa Asvela i Monaka i da su ih pobedili. Igraju veoma dobro, imaju organizovanu igru u svakom pogledu. Igraju dosta u tranziciji, imaju linije trčanja koje su iznaredne i to koriste na svakoj utakmici i dalju mnogo lakih poena - rekao je Obradović 

PORUKA KOJA SLAMA SRCE! Klub se oprostio od Jelovca rečima koje su rasplakale svet košarke!


Partizan u dosadašnjem delu EK ima skor od četiri pobede i jednog poraza, dok je Metropolitans na učinku 3-2.

- Ključ utakmice za nas, ako želimo da igramo dobar meč, jeste da sprečimo njihov kontranapad i igru u tranzciji. Da ne dozvolimo njihovim glavnim igračima da dolaze u lake situacije za šut. Imaju dosta akcija za šutere, igraju strpljivo i pametno. Mislim da treba da odigramo mnogo dobru utakmicu ako želimo da imamo bilo kakvu šansu da pobedimo - rekao je Obradović.

Trener crno-belih rekao je da su svi u ekipu zdravi, osim Rodionsa Kuruca, koji sigurno neće putovati sa ekipom.

Obradović je istakao da ga pred gostovanje u Francuskoj ne brine velika potrošnja igrača posle meče protiv Igokei u Latkašima u ABA ligi.

- To je nešto što je uobičanjeno. Ako se pogleda minutaža, jedino Zek Ledej ima preko 30 minuta. Svi ostali su bili na nekoj minutaži koja je normalna.Problem je bio prošle nedelje, kada su neki igrači, koji su bili u reprezentaciji osetili umor i ja sam reagovao tako što sam im dao dan više slobodno. Priprema utakmice je bila zadovoljavajuća, na samom meču smo imali nekoliko dobrih stvari. Bilo je i nekih loših trenutaka kao i svaki put u nekom smo ritmu normalnog odigravanja utakmica subota-utorak, ili sreda, kako zapadne. To ne može da nam bude izgovor. Veoma bitino je da smo pripremali utakmicu, trenirali smo. Da tamo odradimo jedan dobar trening i da u sredu odigramo na najbolji mogući način - zaključio je Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading