PORUKA KOJA SLAMA SRCE! Klub se oprostio od Jelovca rečima koje su rasplakale svet košarke!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Vest o smrti Stevana Jelovca pogodila je čitav svet košarke. Potresne poruke stižu sa svih strana. 

Oglasila se Crvena zvezda, oglasio se Partizan, a redom su se nizali i evroligaši.

Međutim, jedna poruka je posebno pogodila sve zaljubljenike u igru pod obručima. Potresno saopštenje izdao je Stevanov klub AEK.

- Kako se nositi sa pošastima sudbine? Kako se pomiriti sa neshvatljivim? Našeg nasmejanog deteta nema... Tragedija. Neizreciva bol. Tužna vest je malopre stigla iz Srbije. Naš borac, naš brat Stevan je postao anđeo. Odleteo je u nebo...

17. avgust 2021 - uputio nam je velikodušan osmeh. Teška vremena, Svima nam je to bilo potrebno.

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

14. novembar 2021. - vreme se zamrznulo. Naš brat je počeo da vodi najveću bitku u svom životu. Tim je crpio snagu iz svog meča, iz njegove strasti, van očekivanja. Nadajući se.

5. decembar 2021 - 22 dana kasnije... Neravnopravna bitka je završena. Stevan nije mogao da izdrži... Šta sada reći njegovoj porodici? Njegovim roditeljima? Njegovoj sestri, njegovom partneru?

"Anđele, ti letiš ovde, pateći i nevidljivi, uhvati me za ruku, ljudi imaju zlatne zamke", napisao je jedan pesnik. Nema reči utehe, one ne postoje. Istorija našeg slavnog kluba je isprepletena s teškoćama i tragedijama, ali sada si preterao.

"Slomi mi srce, izgubio sam nasmejano dete..."

Srećno, brate naš - stoji u emotivnoj poruci Košarkaškog kluba AEK.

Jelovac je u AEK stigao letos, nakon sezone provedene u Japanu. U karijeri je nastupao i za Mega Mozzart, Crvenu zvezdu, Antaliju, Kazertu, Ritas, Saragosu, Nižnji, Bamberg, Gazijantep.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading