U HUMSKU STIŽE OPASAN RIVAL Trener Partizana Stanojević upozorava na stvar koje mnogi nisu svesni
FK Partizan

Utakmica Partizan - Novi Pazar na programu je u nedelju od 15.45 sati.

- Igramo utakmicu koja mnogo znači u borbi za titulu, igramo protiv Novog Pazara, koji osam utakmica ne zna za poraz - rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević uoči meča 19. kola Supe rlige.

- Mnogo je lakše protiv sutrašnjeg protivnika igrati kod kuće. Izuzetno su agresivni, borbeni i teško je probiti njihov blok. Od promene trenera igraju veoma disciplinovano, čvrsta, homogena ekipa, koja igra dobru tranziciju.

Trener Partizana se nada velikoj podršci navijača.

- Mnogo nam je značila podrška protiv Voždovca i Dubočice, nadam se da će biti tako biti u nedelju. Fokusirani smo, imamo svežinu i jedva čekamo početak utakmice. Vujačić se vratio, kao i Holender i Terzić, verujem da su u takmičarskom ritmu. Kraj je polusezone, ali se nadam da smo zadržali svežinu i da će sve biti kako treba.

POGODILO GA Piksi se oglasio posle tužnih vesti

LEGENDA PARTIZANA BORI SE SA TEŠKOM BOLEŠĆU Rekli su mi da imam 3 do 5 meseci života, a onda sam saznao da su mi pomogli igrači Zvezde, suze su mi krenule na oči! (VIDEO)

U HUMSKOJ TUGUJU Izneli neverovatan podatak za legendarnog Mocu

Stanojević je rekao i da je svima u klubu veoma teško zbog smrti legende kluba Momčila Moce Vukotića.

- Mi kao deca smo učeni da je Moca Vukotić najveći igrač u istoriji Partizana, da je jedini igrač tog kvaliteta koji nije želeo da ostane u inostranstvu, već se vratio u Partizan. Za nas mlađe bio je sinonim za Partizan i mnogo nam je teško zbog njegove smrti. Slažem se sa predlogom Saše Ilića da stadion Partizana ponese ime Momčila Moce Vukotića.

Takođe, iz Partizana su apelovali za pomoć bivšem golmanu crno-belih Radovanu Radakoviću, koji se bori protiv teške bolesti, a za čije lečenje u Turskoj nedostaje još 50.000 evra.

Za pomoć Radovanu Radakoviću potrebno je poslati poruku sadržine 1082 na broj 3030.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading