SVI ZNAMO KOJI NAM JE CILJ! Stanojević pred meč sa Voždovcem: Spremali smo se za protivnika i dobro smo ga proanalizirali!
FK Partizan

- Svi znamo koji nam je cilj u prvenstvu. Voždovac igra na specifičnom terenu, sa veštačkom travom, tako da ćemo morati da se adaptiramo. Spremali smo se za protivnika i dobro smo ga proanalizirali - rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči sutrašnje utakmice 18. kola Superlige

Duel protiv Voždovca dolazi u delikatnom trenutku, posle poraza od Flore u Ligi konferencija.


- U Talinu nas je više od poraza poremetila povreda Lazara Markovića, videćemo koliko će trajati oporavak. Prelom ključne kosti je težak, na više mesta - izjavio je Stanojević na konferenciji za medije.

Nikola Terzić i Filip Holender su povređeni, Igor Vujačić ima korona virus i na njih trener Partizana ne može da računa.

Stanojević je analizirao ekipu Voždovca.

- Trener Aleksandar Linta je veoma posvećen, obraća pažnju na detalje. Fudbaleri Voždovca su izuzetno agresivni i u napadu i u odbrani. Imaju puno talentovanih igrača i ekipu za gornji deo tabele. Zbog veštačke podloge mnogo bolje igraju kod kuće nego na gostovanjima. To što imam četiri pobede protiv njih kao trener Partizana apsolutno ne znači ništa - zaključio je Stanojević.

Utakmica Voždovac - Partizan igra se sutra od 16.30 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading