NAPADAČ JE U ODLIČNOJ FORMI Rikardo posle novog gola i pobede otvoreno pričao o šansama za titulu
FK Partizan

Rikardo Gomeš postigao je 20. gol u sezoni, a 16. u Superligi Srbije, u pobedi nad metalcem (3:1), kojom je partizan napravio novi veliki iskorak u trci za titulu. Bivši reprezentativac Zelenortskih Ostrva je svestan da će biti još mnogo teških utakmica, kakva je bila ona protiv kluba iz Gornjeg Milanovca.

- Znali smo da će ovo biti težak meč! Stručni štab nam je dao sve informacije o protivniku. Oni igraju dobro, mlad su tim, ali znaju kako da igraju. U prvom poluvremenu se videlo da igraju dobro. Nismo dobro počeli utakmicu, postigli smo gol, ali nismo bili dovoljno agresivni. U drugom delu smo više napadali.

Sledeći meč crno- beli igraju već u nedelju protiv Čukaričkog koji sa klupe predvodi legendarni kapiten Partizana Saša Ilić.

- Nemamo vremena za odmor, već u nedelju igramo novu utakmicu. Moramo da zaboravimoMetalac, odmorimo se i pripremimo se za Čukarički. I sledeći meč je veoma važan, kao i ostali, moramo se boriti do kraja. Ne možemo da se opustimo. U fudbalu se stvari brzo menjaju i moramo da nastavimo da se borimo. Najvažnije je da na svakom meču osvojimo tri boda - zaključuje Gomeš.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading