PARTIZAN IMAO DRUGAČIJI PLAN! Sportski direktor sve otkrio, crno-beli hteli tim sa 12 srpskih igrača!
KK Partizan

Tim se polako sastavlja.

- Još fali igrača, nismo kompletirali ekipu i nadamo se da ćemo što pre završiti - rekao je on na početku razgovora za "BC Partizan TV".

Nastavio je u istom ritmu.

- Kako je završena prošla sezona, bila je ideja da promenimo dosta igrača. Samim dolaskom Željka bila je ideja da napravimo tim sa 12 srpskih igrača, ali to je bilo nemoguće. Posle nekih razgovora sa igračima, vidiš da postoji njihova odbojnost dolasku u zemlju. Da li je to zbog očekivanja, pritiska 'Zvezda - Partizan', ne znamo to još".

On je govorio o neophodnosti crno-belih da temeljno promene ekipu.

- Sigurno da je lakše da dovodiš igrača kada igraš Evroligu. Zvezda ima gotovu ekipu, koja već igra dosta dugo zajedno, tu ubaciš dva-tri igrača i to lakše funkcioniše. Mi možemo da promenimo osam do deset igrača, što ne znam da je neko promenio u sezoni. Sam dolazak Željka bio je podsticaj da napravimo ekipu da pokušamo da dignemo te rezultate odmah i da dovodimo i mlađe igrače koji mogu da budu budućnost, a i da iskoristimo naše igrače iz mlađeg pogona. Zato smo počeli nedelju dana ranije, da Željko vidi mlade igrače, mlade strance, da vidimo ko može da pomogne i u pripremama i u budućnosti - objasnio je Savić.

Bonus video:

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading