ODUŠEVIO "PARTIZANOVCE" NA POVRATKU! Bivši fudlbaler Čelsija se vraća u staru formu!
FK Partizan

 

Crno-beli slavili sa 4:0, a razloga za zadovoljstvo "grobara" je mnogo.

Danilo Pantić, trostruki povratnik u crno-belu porodicu, zabeležio je sjajan nastup na prvoj zvaničnoj utakmici u Super ligi Srbije, na stadionu „Karađorđe“. Pored asistencije dvostrukom strelcu Gomešu, izborio se za slobodan udarac iz kog je pogodak postigao Miloš Jojić.

- Najbitnije je da smo dobro ušli u utakmicu, od prvog minuta smo išli na pobedu. Igrali smo dobar fudbal i to nas je nagradilo golovima. Dali smo gol na vreme i posle je sve bilo lakše. U drugom poluvremenu je teren bio baš težak za igru - rekao je Pantić nakon meča.

Još tokom pripremnog perioda mogao se primetiti napredak u njegovoj igri i želja koju pokazuje na terenu, što nije promaklo stručnom štabu.

- U svakom mandatu dajem svoj maksimum na terenu. Drago mi je da ljudi prepoznaju to što radim za ovo kratko vreme koliko sam ovde. Nadam se da ću nastaviti još bolje, neću se zaustaviti na ovome - ističe Pantić.

ODUŠEVIO

FK Partizan

 

Zbog vremenskih uslova, meč je bio veoma težak za igru, ali dodatni vetar u leđa, kako i sam kaže, dali su navijači kojima je posle dugog perioda ponovo dozvoljeno prisustvo na stadionima.

- Mnogo nam znači što smo imali podršku od samog izlaska na teren, na zagrevanje. Navijači su bili bučni tokom cele utakmice i to je veliki vetar u leđa.

Osvrnuo se i na predstojeći meč koji se igra već u četvrtak, 22. jula, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija:

- Nema mnogo vremena za radovanje, već za pet dana imamo utakmicu koja je mnogo bitna. Znamo da nam je prioritet Evropa, uz pobede u prvenstvu. Spremamo se za četvrtak i nadamo se pozitivnom rezultatu - poručio je Pantić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading