OGLASIO SE BRAT PARTIZANOVOG POJAČANJA Njegove reči oduševile su sve navijače crno-belih
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

O njegovom dolasku u redove ekipe čiji je novi trener Željko Obradović oglasio se njegov brat Arturs Kuruc. 

Letonski reprezentativac veruje da će njegov brat Rodions pokazati toliko dobre igre u beogradskom Partizanu sledeće sezone da će se posle toga vratiti u NBA ligu.

Košarkaš Baskonije veruje da će Rodions pomoći Partizanu da uđe u Evroligu. Takođe, presrećan je što će imati priliku da sarađuje sa Željkom Obradovićem. 

"Srećan sam zbog njega. Mislim da bi svako voleo da igra kod takvog trenera. Videćemo kako će se odvijati sezona, ali siguran sam da će Rodion biti u stanju da se pokaže i dostigne najveće ciljeve. Želim mu da igra moćno i da se vrati u NBA. Da pomogne Partizanu da ostvari cilj i uđe u Evroligu. A na taj način da dokaže da može da igra u NBA i da pokaže timovima iz te lige da su izgubili dragocenog igrača na jednu sezonu", rekao je Artur Kuruc za letonski portal "Sportazinas.com".

Rodion je posle prve dobre sezone u Bruklinu počeo da sve manje dobija prostor, da bi sada odlučio da dođe na Stari kontinent, u Partizan, gde će imati priliku da igra pod patronatom Željka Obradovića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading