BOMBA IZ PARTIZANA Vratio se Željko Obradović, koji je sa crno-belima pokorio Evropu 1992?
Foto: Marko Metlaš/Alo!

U rano jutro maštu navijača Partizana dodatno je raspirio predsednik Parnog valjka Ostoja Mijailović.

- Željko Obradović je jedan od najvećih partizanovaca koje znam, košarkaška ikona obojena u crno-bele boje. Eventualni povratak Obradovića u Partizan bio bi dokaz da je Srbija centar evropske košarke. Partizan je za ljude kao što je on nešto više od sporta, to je veza koja nije zasnovana na bazi materijalne kompenzacije. U komunikaciji sam s njim, pričamo o svemu. Pustimo da vreme pokaže rezultate -  rekao je Ostoja Mijailović za "Kurir".

Kasno sinoć je objavljeno da će se Partizan uz još 19 timova nadmetati u Evrokupu.

Već popodne novi aber.

Najtrofejniji evropski stručnjak u naredne tri godine vodiće crno-bele! "Kurir" navodi da je postigao dogovor sa svim bitnim stranama u priči.

Ovo u prevodu znači da je Partizan u mogućnosti da za narednu sezonu obezbedi budžet i napravi respektabilan tim koji bi se borio za titulu na svim frontovima.

Uz ovu priču sada je realnija i ona o dovođenju Nikole Kalinića (Valensija), Stefana Jovića (Himki)...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Partizanovac

19.06.2021 20:00

Kalinić? Pa nisu valjda u Partizanu sišli sa uma. Da dovedu onoga ko je rekao da treba priznati Kosovo? Onoga koji slika svoj polni organ i objavljuje na mrežama? Partizan je kroz istoriju pokazao moralni nivo kad je Čapljića oterao iz kluba zbog hvatanja za nedjunožje. Neće valjda sadašnja uprava da se sroza do dna???